Εταιρικό Προφίλ

Η SAFEDOOR, Κατασκευαστική και Εισαγωγική εταιρεία, από το 1988 μελετά, εξελίσσει και κατασκευάζει κουφώματα πυροπροστασίας, ακτινοπροστασίας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.
Έχει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001, όχι μόνο για την κατασκευή των προϊόντων της, αλλά και για την διαδικασία σχεδίασης καινοτόμου προϊόντος.
Το 2003 μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, επιφάνειας 2.920 m2 στα Καλύβια Αττικής.
Η SAFEDOOR είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσει τεστ καύσεως ελέγχου πυραντίστασης σε ρολά, πυροκουρτίνες και πόρτες, σε αναγνωρισμένα – διεθνώς και από το ΕΣΥΔ – Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα Δοκιμών και έχει 24 ιδιόκτητα πιστοποιητικά πυροπροστασίας που συνοδεύουν τα προϊόντα που κατασκευάζει, (καθώς και άλλα 21 πιστοποιητικά συνεργαζόμενων εργοστασίων), τα οποία είναι σύμφωνα με τους Ελληνικούς Κανονισμούς του ΕΛΟΤ 571 και τους κανονισμούς των λοιπών Ευρωπαϊκών κρατών, όπως προκύπτει από το έγγραφο του Αρχηγείου της Ελληνικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υπ’ αριθμ. 520 Φ701.2/18-2-96.

To 2013, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN στην Ελβετία, επέλεξε την εταιρεία SAFEDOOR για την κατασκευή των ειδικών πυροφραγών, στον 7ο τομέα της υπόγειας σήραγγας, στις εγκαταστάσεις της οποίας διενεργούνται τα επιστημονικά πειράματα. Η κατασκευές είχαν απόλυτη επιτυχία και η SAFEDOOR εντάχθηκε στους εγκεκριμένους προμηθευτές του οργανισμού.
Η SAFEDOOR, ενδεικτικά, έχει συμμετάσχει στα παρακάτω έργα:
Νοσοκομεία: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα», Παίδων «Αγ. Σοφία», Βόλου, Λάρισας, Ρίου, Άργους, Θεαγένειο, Αρεταίειο, Μητέρα, κ.ά.
Αεροδρόμια: SWISSPORT Ελ. Βενιζέλος, CARGO O.A. Ελ. Βενιζέλος, Μυκόνου, ΕΑΒ (3 έργα),
Ολυμπιακά Έργα: Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ, Γυμναστήριο Γαλατσίου, Στάδιο Πάτρας, Γυμναστήριο Φαλήρου, Κέντρο Αντισφαίρισης, κ.ά.
Δημόσια κτήρια και Εγκαταστάσεις: Σταθμοί «Αττικό Μετρό», Βουλή των Ελλήνων, Υπουργείο Προεδρίας, Αίγλη Ζαππείου, Νομισματοκοπείο, πάνω από 150 σχολεία, κτήρια ΟΤΕ, Εργοστάσια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ, Σταθμοί ΔΕΣΦΑ, Ελληνικά Διυλιστήρια, κ.ά.
Γραφεία-Εργοστάσια: Πύργος Αθηνών, Barilla, Flexopack, Carmyco, ΔΕΛΤΑ, ΕΚΟ ΦΙΛΜ, Δέλτα Πληροφορική, ταχυπιεστήριο ΔΟΛ-IRIS, κ.ά.

ΕμπορικάΚέντρα: The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos,  Athens Metro Mall, River West, Attica City Link, Capitol Mall, κ.ά.
Super Markets:, Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, κ.ά.

Υπεραγορές: ΙΚΕΑ, Leroy Merlin, Praktiker, Carrefour κ.ά.
Ξενοδοχεία: Ledra Marriott, Holliday Inn, Club Mediterranean, Mare Nostrum, Golden Coast, Grecotel, King George και σε περισσότερα από 80 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι μας

Η Safedoor είναι μια ομάδα με καταρτισμένα στελέχη.
Εργαστείτε μαζί μας10 διαθέσιμες θέσεις

Η ιστορία μας

Η αρχή της SAFEDOOR

Η SAFEDOOR, Κατασκευαστική και Εισαγωγική εταιρεία, από το 1988 μελετά, εξελίσσει και κατασκευάζει κουφώματα πυροπροστασίας, ακτινοπροστασίας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.

Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Το 2003 η SAFEDOOR μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, επιφάνειας 2.920 m2 στα Καλύβια Αττικής.

Συνεργασία με το CERN

To 2013, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN στην Ελβετία, επέλεξε την εταιρεία SAFEDOOR για την κατασκευή των ειδικών πυροφραγών, στον 7ο τομέα της υπόγειας σήραγγας, στις εγκαταστάσεις της οποίας διενεργούνται τα επιστημονικά πειράματα.

Τιμητική Διάκριση

Το 2017 απονέμεται στη SAFEDOOR η Τιμητική Διάκριση Βιοτεχνικής Αριστείας, Made in Greece

Νέα ανάθεση από το CERN

Το 2018 η SAFEDOOR λαμβάνει νέα ανάθεση από το CERN στην Ελβετία, για την κατασκευή ειδικών πυροφραγών, στην υπόγεια σήραγγα SPS

Αλεξίσφαιρη Προστασία

Ανάπτυξη δικτύου εξαγωγών, με καινοτόμα προϊόντα, στον τομέα της αλεξίσφαιρης προστασίας.

Οι Πελάτες μας