Εταιρικό Προφίλ

Η SAFEDOOR, Κατασκευαστική και Εισαγωγική εταιρεία, από το 1988 μελετά, εξελίσσει και κατασκευάζει κουφώματα πυροπροστασίας, ακτινοπροστασίας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.
Έχει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας ISO 9001, για την κατασκευή των προϊόντων της και την διαδικασία σχεδίασης καινοτόμου προϊόντος.
Το 2003 μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, επιφάνειας 3.000 m2 στα Καλύβια Αττικής.

Η SAFEDOOR είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσει τεστ καύσεως ελέγχου πυραντίστασης σε ρολά, πυροκουρτίνες και πόρτες, σε αναγνωρισμένα διεθνώς Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα Δοκιμών και έχει περισσότερα από 30 ιδιόκτητα πιστοποιητικά πυροπροστασίας που συνοδεύουν τα προϊόντα που κατασκευάζει, τα οποία είναι σύμφωνα με τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.

Έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει πόρτες υψηλής ακτινοπροστασίας για χώρους γραμμικών επιταχυντών και θερμών εργαστηρίων σε πλήθος νοσοκομείων, με την πιστοποίηση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και της Διεύθυνσης Ελέγχου και Αδειών της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.

Έχει μελετήσει και κατασκευάσει το 1ο αλεξίσφαιρο ρολό παγκοσμίως, κλάσης FB6 και έχει ήδη εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό εξ αυτών σε κτήρια υψίστης ασφαλείας και χώρους VIP. Έχει κατασκευάσει επίσης πιστοποιημένες αλεξίσφαιρες πόρτες, υαλοστάσια και αντιβανδαλιστικά ρολά.

To 2013, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN στην Ελβετία, επέλεξε την εταιρεία SAFEDOOR για την κατασκευή των ειδικών πυροφραγών της υπόγειας σήραγγας του επιταχυντή LCH. Οι κατασκευές είχαν απόλυτη επιτυχία και η SAFEDOOR εντάχθηκε στους εγκεκριμένους προμηθευτές του οργανισμού, λαμβάνοντας έκτοτε συνεχείς παραγγελίες. Το 2018 ανέλαβε να κατασκευάσει ειδικές πυροφραγές και για την υπόγεια σήραγγα του επιταχυντή SPS.

 

Η SAFEDOOR, ενδεικτικά, έχει συμμετάσχει στα παρακάτω έργα:

Νοσοκομεία: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα», Παίδων «Αγ. Σοφία», Βόλου, Λάρισας, Ρίου, Άργους, Θεαγένειο, Αρεταίειο, Μητέρα, κ.ά.
Αεροδρόμια: SWISSPORT Ελ. Βενιζέλος, CARGO O.A. Ελ. Βενιζέλος, Μυκόνου, ΕΑΒ (3 έργα),
Ολυμπιακά Έργα: Κλειστό Γυμναστήριο ΟΑΚΑ, Γυμναστήριο Γαλατσίου, Στάδιο Πάτρας, Γυμναστήριο Φαλήρου, Κέντρο Αντισφαίρισης, κ.ά.
Δημόσια κτήρια και Εγκαταστάσεις: Σταθμοί «Αττικό Μετρό», Βουλή των Ελλήνων, Υπουργείο Προεδρίας, Αίγλη Ζαππείου, Νομισματοκοπείο, πάνω από 150 σχολεία, κτήρια ΟΤΕ, Εργοστάσια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ, Σταθμοί ΔΕΣΦΑ, Ελληνικά Διυλιστήρια, κ.ά.
Γραφεία-Εργοστάσια: Πύργος Αθηνών, Barilla, Flexopack, ΔΕΛΤΑ, ΕΚΟ ΦΙΛΜ, ταχυπιεστήριο ΔΟΛ-IRIS, κ.ά.

ΕμπορικάΚέντρα: The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos,  Athens Metro Mall, River West, Attica City Link, Capitol Mall, κ.ά.
Super Markets:, Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, κ.ά.

Υπεραγορές: ΙΚΕΑ, Leroy Merlin, Praktiker, Carrefour κ.ά.
Ξενοδοχεία: Ledra Marriott, Holliday Inn, Club Mediterranean, Mare Nostrum, Golden Coast, Grecotel, King George και σε περισσότερα από 100 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι άνθρωποι μας

Η Safedoor είναι μια ομάδα με καταρτισμένα στελέχη.
Εργαστείτε μαζί μας10 διαθέσιμες θέσεις

Η ιστορία μας

Η αρχή της SAFEDOOR

Η SAFEDOOR, Κατασκευαστική και Εισαγωγική εταιρεία, από το 1988 μελετά, εξελίσσει και κατασκευάζει κουφώματα πυροπροστασίας, ακτινοπροστασίας, ασφάλειας και ηχομόνωσης.

Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Το 2003 η SAFEDOOR μεταφέρθηκε στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, επιφάνειας 2.920 m2 στα Καλύβια Αττικής.

Συνεργασία με το CERN

To 2013, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών CERN στην Ελβετία, επέλεξε την εταιρεία SAFEDOOR για την κατασκευή των ειδικών πυροφραγών, στον 7ο τομέα της υπόγειας σήραγγας, στις εγκαταστάσεις της οποίας διενεργούνται τα επιστημονικά πειράματα.

Τιμητική Διάκριση

Το 2017 απονέμεται στη SAFEDOOR η Τιμητική Διάκριση Βιοτεχνικής Αριστείας, Made in Greece

Νέα ανάθεση από το CERN

Το 2018 η SAFEDOOR λαμβάνει νέα ανάθεση από το CERN στην Ελβετία, για την κατασκευή ειδικών πυροφραγών, στην υπόγεια σήραγγα SPS

Αλεξίσφαιρη Προστασία

Ανάπτυξη δικτύου εξαγωγών, με καινοτόμα προϊόντα, στον τομέα της αλεξίσφαιρης προστασίας.

Οι Πελάτες μας