Πόρτες Υψηλής Ακτινοβολίας (Επιταχυντών)

Οι πόρτες SAFERAD είναι πόρτες μεταλλικές και εσωτερικά έχουν μόνωση από μολυβδόφυλλο πάχους από 2 έως 20 mm και άλλα υλικά που επιβραδύνουν την διέλευση νετρονίων και ακτίνων (α) και (γ). Πιστοποιημένες από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» με το υπ αριθ. 280/1.2/1.015/14-02-2001 πιστοποιητικό ραδιογραφικού ελέγχου .

 


Λήψη Φυλλαδίου
Share

Species bassus zeta est. Varius hibrida foris perderes vita est. Peregrinationes nunquam ducunt ad noster elevatus. Nunquam manifestum demissio. Danistas sunt lunas de secundus zirbus. Scutums sunt triticums de flavum capio.

Your Comment

Οι πόρτες  SAFERAD της εταιρείας SAFEDOOR που προορίζονται για πυρηνικά ιατρικά εργαστήρια, κατασκευάζονται από λαμαρίνες μαύρες ή DKP ανάλογα με το πάχος τους και αποτελούν τον σκελετό για την αναγκαία ακαμψία των θυρόφυλλων. Τα μολυβδόφυλλα τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται ακόμα και η διάτρηση τους  για βίδωμα. Οι μεντεσέδες είναι κατασκευασμένοι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες συχνής λειτουργίας των θυρών.

Εξωτερικά τα θυρόφυλλα και οι κάσες επενδύονται με ξύλινες λουστραρισμένες ή βαμμένες επίπεδες επιφάνειες απόχρωσης της προτίμησης του πελάτη. Τα τελειώματα των επενδύσεων και το πάχος των θυροφύλλων καλύπτονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα βαμμένη με εποξειδικό χρώμα ειδικής σκλήρυνσης σε απόχρωση RAL 8016 καφέ.

Οι μεταλλικές κάσες είναι θωρακισμένες με μολυβδόφυλλο ανάλογου πάχους και σχήματος με το βάρος και το είδος των θυρόφυλλων.

Οι πόρτες είναι ηλεκτροκίνητες και χρησιμοποιούν ηλεκτροϋδραυλικούς μηχανισμούς εμβόλου υπέρ βαρέως τύπου του Ιταλικού Οίκου FAAC.

Το συνολικό πάχος των θυρών αυτών κυμαίνεται από 60 έως 250 mm και το βάρος φτάνει τα 1400 Kgr περίπου και κινούνται με ηλεκτρικό μηχανισμό. Προστατεύονται δε με ζεύγος φωτοκύτταρων και ελαστικού ηλεκτρικού σωλήνα επαφής (safety bamper).

Κατά την διάρκεια της θεραπείας τυχόν άνοιγμα της πόρτας διακόπτει για λόγους ασφαλείας την λειτουργία του επιταχυντή.

 

Here you can read some details about a nifty little lifecycle of your order's journey. At first you choose the product you like. Then you put into your shopping cart and pass the checkout process in a few clicks. Our store offers several payment and delivery methods, so you have an opportunity to choose which one is the most convenient for you.